GAZİ - A.Vehbi BAKIRLIOĞLU İlk ve Ortaokulu
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

SAYFALAR

MEB HABERLER

18 Mart Çanakkale Zaferi

Tarih 19 Mart 2013, 17:23 Editör Gazi - AVB İÖO

18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından düzenlenen programla kutlandı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından okul müdürümüz Şerafettin ÇELEBİ 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili konuşmasını yaptı. Müzik öğretmenimiz Gökhan ÇOBAN´ın canlı okuduğu türküler eşliğinde Berna KANIK ve Dilek BARLAS öğretmenlerimizin hazırladığı ve öğrencilerimizin sunduğu oratoryonun ardından program tamamlandı.

Bu haber 1012 defa okunmuştur.

Yeni Sitemiz Yayında

Yeni Sitemiz Yayında Okulumuz ile ilgili haberleri kurumsal web sitemizden takip etmeye devam edebilirsiniz.

Bilgi Yarışması

Bilgi Yarışması Okulumuzda sınıflar arası bilgi yarışması düzenlenmiştir. Dereceye giren sınıflarımızı tebrik ediyoruz.

ATATÜRK KÖŞESİ

1. Akhisar Bilişim Şenliği02 Nisan 2010

Okulumuzun sitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Tüm Anketler

©2007 T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Manisa - Akhisar Gazi - AVB İlk ve Ortaokulu Müdürlüğü Tüm hakları saklıdır.
RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi